Behandelingen

Onze Begandelingen

We bieden verschillende behandelingen
uitgevoerd door gespecialiseerde professionals.

Wij kunnen u de volgende behandelingen aanbieden:

profilaxia, limpeza dos dentes

Prophylaxe ( reininging )


Anders dan dagelijk reiniging profylaxe is een reiniging van de tanden waarbij wordt gebruik gemaakt van specifieke materialen en producten die alleen in een tandartspraktijken gebruikt worden.


Het doel van profylaxe is de mond gezond te houden en de risico’s van parodontitis en mondziekten, zoals gingivitis en cariës, te voorkomen; naast plaque en tandsteenverwijdering.


De frequentie van profylaxe varieert per geval, het meest voorkomende is dat het om de zes maanden wordt gedaan.

restauração dentária

Restauratie


Het tandheelkundig herstel is een procedure die de functies en normale vorm van de tanden hersteld.


De tandarts verwijdert het aangetaste deel, maakt het aangetastte gebied schoon en vult vervolgens de holte met restauratiemateriaal.


De laatste tijd is composiethars het meest gebruikte materiaal. Voor zowel de voorste als achterste tanden.

restauração dentária

Endodont ( wortelkanaalbehandeling )


De specialiteit van de tandheelkunde die zich bezighoudt met tandvleesaandoeningen (zenuwziekten) als gevolg van de ontstekings- of infectieuze reacties van het periapicale gebied. Endodontie is in de volksmond bekend als wortelkanaalbehandeling.


De behandeling bestaat uit het verwijderen van de tandzenuw en het reinigen van het hele wortelkanaal en deze wordt vervolgens gevuld met biocompatibele materialen.


Deze procedure kan in één of twee sessies worden uitgevoerd.

restauração dentária

Parodontologie


De specialiteit die de tandvleesaandoeningen en de ondersteunende weefsels van de tanden (bot, tandvlees en parodontale ligamenten) diagnosticeert, voorkomt en behandelt.


Coronaire wortelschrapen en rechttrekken is een methode voor het behandelen van parodontitis die wordt gebruikt wanneer parodontitispockets een diepte hebben van meer dan 2 mm. Schrapen wordt gebruikt om tandplak en/of tandsteen te verwijderen die zich in een lijn en/of onder de tandvleeslijn bevinden.

restauração dentária

Tandprothesen


Totaal, verwijderbaar, facetten, kronen of bruggen. De tandprothese heeft als functie om een ​​of meer tanden te vervangen, waardoor hun respectieve kauw- en fonetische functies worden hersteld.


Het is belangrijk om te weten dat de afwezigheid van een tand meer kan zijn dan een esthetisch probleem.


Het kan ook de beweging van nabijgelegen tanden veroorzaken en de buccale resorptie, veroorzaakt door de prothesen, kan worden bereikt door de analyse van elk geval.

restauração dentária

Kaakchirurgie


Verantwoordelijk voor alle chirurgische handelingen in de mondholte, zoals: extracties, klinische kroonvergroting, ulctomie (incisie om uitbarsting van permanente tanden te vergemakkelijken), gingivectomie en andere procedures.

restauração dentária

Kindertandheelkunde


De specialiteit van de tandheelkunde die zorgt voor de mondgezondheid van kinderen. De doelstellingen zijn de diagnose, preventie, behandeling en beheersing van mondgezondheidsproblemen bij kinderen.


De pediatrische tandarts informeert zorgverleners over het dieet, uitbarsting of verlies van "melk" tanden, permanente uitbarsting van tanden, buccale hygiëne, fluoridetoepassing en andere kwesties in verband met de bevordering van de gezondheid van kinderen.


Elk kind kan een cariësvrije volwassene worden, omdat er vanaf de geboorte van de eerste melktanden een individueel preventief programma bestaat.

restauração dentária

Orthodontie


Een tandheelkundig specialisme dat de positionering van de tanden in de tandboog corrigeert. Slecht geplaatste of verkeerd afgesloten tanden zijn moeilijk schoon te maken en gaan zelfs vroeg verloren.


Er zijn drie basistypen orthodontie; preventieve, interceptieve en corrigerende orthodontie. Het is vaak nodig om wat meer invasieve technieken te gebruiken, zoals chirurgische procedures of zelfs tandextracties om een ​​werkruimte te creëren.


We kunnen in sommige gevallen ook gebruik maken van esthetische en beweegbare transparante aligners.

restauração dentária

Implantologie


Het tandheelkundig implantaat is in de vorm van een metalen apparaat dat is ontworpen om de ontbrekende wortel te vervangen en de kunsttand op zijn plaats te houden. Het is meestal schroefvormig en gemaakt van biocompatibele materialen die geen afstotingsreactie veroorzaken en toestaan ​​dat het met het bot wordt verbonden.


Door de ontbrekende tanden te vervangen door implantaten, blijft een grotere hoeveelheid alveolair bot (tandondersteunend bot) achter omdat het wordt geresorbeerd door geen enkele vorm van stimulus te ontvangen. Het proces kan lang duren. Na 3 tot 6 maanden na de installatie van het titanium implantaat begint de implantatie van de prothese. Het resultaat is de moeite waard, het herstelt de functie en esthetiek van uw gebit.

Tarieven


Rocha Clinic werkt met tarieven van de Nederlandse Verzekeringsautoriteit (NZA). Deze tarieven worden door de overheid voor heel Nederland vastgesteld.


Voor een nauwkeurige inschatting raden wij u aan om een afspraak maken.

Beordelingen

Dr. Euler is al meer dan tien jaar mijn familietandarts. Hij is zeer ervaren en getalenteerd. Als een professional werkt hij altijd volgens de behoeften van de patiënt.  Alle mogelijkheden en behandelingsopties worden besproken. Ik, mijn man en dochters zijn erg tevreden over zijn werk. Hij is een geweldige tandarts!


                                                                                                                                                    Thepola Pacheco Barros

Openingstijden


Maandag-      09:00 tot 17:00

Dinsdag -       09:00 tot 17:00

Woensdag-    09:00 tot 17:00

Donderdag -  09:00 tot 17:00

Vrijdag-           09:00 tot 17:00

Neem contact met ons op


Adres: Alexander Boersstraat 21 ondergrond

1071 KV Amsterdam


Email: info@rochatandartspraktïjk.nl


Telefoon: 020 - 2050415

                  06 19 86 90 82


Links


Home

Over ons

Behandelingen

Estetische

Botox

Contact


Copyright © All Rights Reserved

Design by Jurandir Gomes